Обедно меню на мексикански ресторант Сомбреро 2 за 01/06

Обедно меню на мексикански ресторант Сомбреро 2 за 01/06

Обедно меню на мексикански ресторант Сомбреро 2 за 01/06

 

    Аламинути

  • Спагети със сьомга 360гр – 6.20лв.
  • Сирене на плоча с гарнитура свежа салата 360гр – 5.80лв