Обедно меню на мексикански ресторант Сомбреро 2 за 07/06

Обедно меню на мексикански ресторант Сомбреро 2 за 07/06

Обедно меню на мексикански ресторант Сомбреро 2 за 07/06

 

    АЛАМИНУТИ

  • Чийзбургер с пържени картофи 360гр – 6.00лв.
  • Сирене на плоча с гарнитура свежа салата 360гр – 5.80лв